Yarışma(Duyuru)
2 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Yarışma(Duyuru)
Arkadaşlar.Kitap okumak çok güzel bir şeydir.Ve bizde bunu düşünerek sizden bir kitap okuyup bu kitabın en güzel şekilde özetini yazmanızı(içine kitabın adı ve yazarınıda yazarak) bize özetini gönderin ve kitap okumanın ne kadar güzel bir şey olduğunu kompozisyon şeklinde yazarak bize gönderin.Bu yazılarınız biz(adminler)tarafından kontrol edilip ilk 3seçilecek ve bu yarışmamızın ödülleri olacak.
1.'ye
*1 aylık modluk(lady ve ya körfez)
*İmzası için banner
2.'ye
*İmzası için banner
*2 haftalık modluk(lady ve ya körfez<)
3.'ye
*İmzası için banner
*1 haftalık modluk(lady ve ya körfez)
Not:Arkadaşlar burada sadece bu yarışmanın duyurusu yapılacak.Asıl yarışma yarışma bölümünde yapılacaktır.Yarışma başladığında kompozisyonlarınızı yazmanız rica olunur.Yarışma başladığında duyuru sayfasında duyuru yapılacak.
Geri Kalan Bir Kaç Üyeye İse İstediği bir yazı yazılacaktır
1.'ye
*1 aylık modluk(lady ve ya körfez)
*İmzası için banner
2.'ye
*İmzası için banner
*2 haftalık modluk(lady ve ya körfez<)
3.'ye
*İmzası için banner
*1 haftalık modluk(lady ve ya körfez)
Not:Arkadaşlar burada sadece bu yarışmanın duyurusu yapılacak.Asıl yarışma yarışma bölümünde yapılacaktır.Yarışma başladığında kompozisyonlarınızı yazmanız rica olunur.Yarışma başladığında duyuru sayfasında duyuru yapılacak.
Geri Kalan Bir Kaç Üyeye İse İstediği bir yazı yazılacaktır
Geri: Yarışma(Duyuru)
ben bu yarışmanın adil olacağını zannetmiyorum internette her kitabın özeti var yani kitabı okumadan kitapın özetine ulaşabiliyorlar
*T.S.*- ////((**MiNi MoD**))////
-
Geri: Yarışma(Duyuru)
Doğru ama o onların ayıbı zaten sitemizde cahil insanların olduğunu düşünmüyorum...Ben böyle birşey yapsam bariz vicdanen rahat etmem
1 sayfadaki 1 sayfası